Πέμπτη, 9 Ιουλίου

Τσακώνονταν, επιτέθηκαν και σε Αστυνομικούς και κατέληξαν στο Τμήμα

Γύρω στις 10.20 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή δύο προσώπων, σε περιοχή της Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν δύο νεαρά πρόσωπα να κτυπούν ο ένας τον άλλο και αμέσως προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να τους χωρίσουν.

Οι δύο νεαροί, φέρονται να επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών και αφού χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας.

Εκεί διαπιστώθηκαν τα στοιχεία τους, ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε σακίδιο που κρατούσε ο 17χρονος, δύο σπαστήρες με ίχνη φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη και ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου. Στην κατοχή του 20χρονου εντοπίστηκε ένα μεταλλικό αστεράκι (επιθετικό όργανο) διαμέτρου εννιάμισι εκατοστών περίπου. Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) που κλήθηκε στο Σταθμό.

Οι δύο συλληφθέντες καθώς και τρία μέλη της Αστυνομίας που είχαν τραυματιστεί, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου, ο 20χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία φρουρούμενος, ενώ στον 17χρονο και τους τρείς αστυνομικούς, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

sigmalive.com

 

Διαβάστε επίσης