Site icon Hallocy

Mάχη για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού – θέλει να προλάβει τα χειρότερα η Κυβέρνηση

Με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κύπρο να έχουν επιβεβαιωθεί σε δέκα, οι Αρχές βρίσκονται σε εγρήγορση, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο νησί μας.

Ήδη ιχνηλατούνται επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ εκατοντάδες είναι τα δείγματα που περνούν από τα εργαστήρια του Ινστιτούτου Γενετικής και Νευρολογίας για εξέταση.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, επιβεβαιώθηκαν άλλα τέσσερα κρούσματα, τα οποία έφθασαν από το εξωτερικό. Όλοι τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό, πλην ενός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλα τρία πρόσωπα, που διαγνώστηκαν με τον ιό τις προηγούμενες μέρες, ενώ σημειώνεται πως από χθες άρχισε η διαδικασία για πλήρη εκκένωση του νοσηλευτηρίου, έτσι ώστε οι αρμόδιες Αρχές να είναι σε ετοιμότητα.

Σε ότι αφορά τα κατεχόμενα, χθες επιβεβαιώθηκε δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού, ενώ το ψευδοκράτος αποφάσισε να κλείσει δύο οδοφράγματα. Αυτά των Στροβιλιών και του Λιμνίτη. Ουσιαστικά, τα μοναδικά οδοφράγματα που παρέμειναν ανοιχτά, είναι αυτά του Περγάμους, του Αγίου Δομετίου και το Λήδρα Πάλλας.

Σημειώνεται ότι, απόψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί σε διάγγελμα για τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό, το οποίο θα μεταδοθεί στις 20:30.

reporter.com.cy

Exit mobile version