Site icon Hallocy

Παραμένει σε καραντίνα το στρατόπεδο στο Σταυροβούνι-Αναμονή για αποτελέσματα

Για την κατάσταση που επικρατεί στα δύο στρατόπεδα, Σταυροβούνι και Κλήρου, που είχαν μπει σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένου κρούσματος στο ένα και ενός ύποπτου κρούσματος στο άλλο μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο»ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερής.

Ο κος Πιερή ανέφερε πως το δείγμα από το ύποπτο κρούσμα στο στρατόπεδο της Κλήρου βγήκε αρνητικό, ωστόσο πρόσθεσε «αφού έγιναν οι απαραίτητες απολυμάνσεις το στρατόπεδο επανήλθε στην κανονική του λειτουργία».

Όσον αφορά το στρατόπεδο στο Σταυροβούνι, όπου εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοιό, Αξιωματικός του στρατοπέδου, ο κος Πιερή είπε πως ο Αξιωματικός αλλά και οι επαφές του βρίσκονται σε απομόνωση.

«Λήφθηκαν δείγματα από τις επαφές τους και αναμένονται τα αποτελέσματα. Το στρατόπεδο παραμένει σε περιορισμό», είπε.

Μιλώντας για τον Υπουργό Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη, ο οποίος προχώρησε σε έλεγχο και βγήκε αρνητικός σε κορωνοιό, ο κος Πιερή σημείωσε πως θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό μέχρι να εξαντληθούν οι μέρες που προβλέπεται.

Τέλος ανέφερε πως, «έχουμε δώσει οδηγίες σε όλα τα στρατόπεδα. Παράκληση προς όλους, εκτός στρατοπέδου, η ευθύνη είναι στον καθένα, το “μένουμε στο σπίτι” πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά».

Exit mobile version