Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Γιατρός στην Πάφο ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό – Δείτε την ανάρτηση του

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο γιατρός του Νοσοκομείου Πάφου, Δρ. Παναγιώτης Παπακυριακού, σύμφωνα με ανάρτηση του στο facebook.

Όπως ενημέρωσε μετά τη σύζυγο του που προσβλήθηκε από τον ιό από τον Άγγλο ασθενή του Νοσοκομείου και ο ίδιος διαγνώσθηκε θετικός, ενώ επισημαίνει ότι τα τρία του παιδιά δεν διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό.

Μάλιστα ο γιατρός δηλώνει δυνατός αλλά και αποφασισμένος να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους ασθενείς του τηελφωνικώς.

Αυτούσια η ανάρτησή του
Φίλες και φίλοι , φαίνεται ότι ο κορονοιός μπήκε για καλά στη ζωή μας. Δυστυχώς κτύπησε την πόρτα και του δικού μου σπιτιου. Πρώτα η σύζυγος μου, απο τον Άγγλο ασθενή του νοσοκομείου και όπως ήταν φυσικό ακολούθησα εγώ.

Τα τρία παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά λόγω της συγκατοίκησης θεωρούνται εν δυνάμει θετικά. Είμαι δυνατός και θα ξεπεράσω και αυτή τη δοκιμασία εμένα και των αγαπημένων μου. Είμαι υγιέστατος και θα συνεχίσω να εργάζομαι και να εξυπηρετώ τους ασθενεις μου στο σπίτι μου τηλεφωνικώς.

Έτσι κι αλλιώς βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όμως για επείγοντα περιστατικά ΕΧΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ προσωρινά και θα καθοδηγώ τους ασθενείς μου. Είμαι σίγουρος ότι ο Παντοδύναμος θα μας βοηθήσει και σύντομα θα είμαι πίσω στο ιατρείο μου.

Ευχαριστώ όλες τις φίλες και τους φίλους, συναδέλφους, γείτονες και ασθενείς μου για την Ηθική αλλά και την έμπρακτη Αγάπη τους. Όσο για τους συναδέλφους που πιστεύουν ότι θα πεθάνω και έσπευσαν να κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στους ασθενείς μου, απλά τους ΛΥΠΑΜΑΙ.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ. Σύντομα ξανά ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

Διαβάστε επίσης