Site icon Hallocy

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΟ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ?? (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)

Mου κάνει τρομερή εντύπωση το εξής περιστατικό που δεν του έδωσαν τη σημασία που έπρεπε και ας μας προβληματίσει όλους. Θυμάστε που ένας γιατρός καρδιολόγος, διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος νοσοκομείου, εισήγαγε τον ιό από την Βρετανία.

Ήταν ο πρώτος . Θορυβήθηκαν τότε όλοι οι νοσοκόμοι, οι ασθενείς που εξέτασε, οι άλλοι συνάδελφοί του. Και έτρεξαν να κάνουν εξετάσεις. Πάρθηκαν τα πρώτα 153 δείγματα από τους πολύ στενούς που ήρθε σε επαφή. Οικογένεια, συναδέλφους κλπ. ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ… Πως γίνεται αυτό με βάσει τους νόμους της επιστήμης! Δεν είναι περίεργο που δεν μπορούν να το εξηγήσουν οι ειδικοί!

Ο συγκεκριμένος γιατρός (Διευθυντής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας) που είναι πνευματικό παιδί γνωστού ιερέα, εξομολογείται και κοινωνεί πάντα πριν χειρουργήσει!! Μόλις είχε φθάσει από τη Βρετανία είχε μνημόσυνο και ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ!!

Ο δε ιερέας που τον κοινώνησε μπήκε σε ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! Ο ιερέας που τον γνωρίζω προσωπικά μέχρι σήμερα είναι υγιέστατος! Και έτσι ΌΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ… Γιατί δεν το πρόβαλαν αυτό οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια; Επαναλαμβάνω, 153 άνθρωποι (όχι ένας και δύο) εξετάστηκαν αφού ήρθαν σε επαφή με το γιατρό. Έκαναν όλοι τεστ! ΟΛΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ!! Ας συλλογιστούμε επίσης πως ως καρδιολόγος εξέταζε κατ’ εξοχήν τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ! Γιατί δεν κόλλησε κανείς τον ιό! . ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί το σπουδαίο αυτό γεγονός, αποσιωποιήθηκε; Που είναι τα ΚΑΝΑΛΙΑ πού είναι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!!!

Το μεγάλο ΓΙΑΤΙ της επιστήμης, το δίνει ο Χριστός δια της Θείας Κοινωνίας! Ο Κύριος είπε, “O τρώγων μου τη σάρκα, και πίνων μου το αίμα έχει ζωήν αιώνιον… Εγώ ειμί η αναστασις και η ζωή ο πιστευων εις εμέ καν αποθανη ζησεται”

Οι καλοπροαίρετοι, θα πιστέψουν, οι κακόπιστοι θα αρχίσουν και πάλι να αναμασούν τα της επιστήμης ψάχνοντας ανακριβή επιχειρήματα!

Ioannis Kyprianou

Exit mobile version