Site icon Hallocy

Γεμάτο κόσμο το μετρό του Λονδίνου – O ένας πάνω στον άλλο το πρωί

Στο μετρό του Λονδίνου οι επιβάτες στοιβάζονται

Πολλές είναι οι καταγγελίες για την κατάσταση στο μετρό του Λονδίνου, κάτι που δείχνει πως κάποια μέτρα για τον κορωνοϊό στη βρετανική πρωτεύουσα είναι αναποτελεσματικά.

Τα δρομολόγια μειώθηκαν για να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις, αλλά καθώς δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι δουλεύουν, το πρωί οι συρμοί του μετρό ήταν γεμάτο κόσμο.

Η εξάπλωση του κορωναϊού επιταχύνθηκε τις τελευταίες ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ήδη σκοτώσει 233 ανθρώπους. Σχολές, παμπ, εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους έχουν κλείσει από την Παρασκευή. Το Λονδίνο θεωρείται το επίκεντρο της πανδημίας με τα περισσότερα κρούσματα.

Σε κάποιους σταθμούς οι επιβάτες ήταν υπερβολικά πολλοί και ήταν αδύνατον να διατηρήσουν απόσταση μεταξύ τους.

Σημειώνεται πως στις φωτογραφίες που δημοσιευουν πολίτες και δημοσιογράφοι οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκα και γάντια

Χθες, ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν παρότρυνε τους κατοίκους της βρετανικής πρωτεύουσας να παραμείνουν στα σπίτια τους, κατά τη σημερινή ηλιόλουστη ημέρα, τονίζοντας ότι η αποφυγή της κοινωνικοποίησης έχει ως στόχο τη διάσωση της ζωής των δημοτών του Λονδίνου.

Ο ίδιος τόνισε ότι η αστυνομία θα μπορεί να εμπλακεί στην περίπτωση που οι προειδοποιήσεις αγνοηθούν από τους δημότες της βρετανικής πρωτεύουσας.

Exit mobile version