Site icon Hallocy

Κύπριος πέθανε στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω κορωνοϊού – Φωτογραφία

Ο51χρονος Παναγιώτης Φιλίππου, ο οποίος ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχασε χθες τη ζωή του καθώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αρχιτέκτονας Παναγιώτης Παχωμίου, ο 51χρονος, ο οποίος ήταν ο σύζυγος της αδελφής του, είναι ένα από τα 113 άτομα τα οποία κατέληξαν χθες λόγω του ιού.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ντανιέλα και δύο παιδιά, τη Χριστιάννα και τον μικρό Αντώνη. Επίσης την αδερφή του Νίκη, που βρίσκεται στην Κύπρο και τον πατέρα του Ονούφριο Φιλίππου που ζει στο Λονδίνο.

Εισήχθη σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας την Τετάρτη, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Την Πέμπτη οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν τους οικείους του ότι η κατάστασή του ήταν επιβαρυμένη και ότι δεν μπορούσαν να τον στηρίξουν μηχανικά.

Απεβίωσε το απόγευμα της Πέμπτης.

Η κηδεία του θα τελεστεί στο Λονδίνο υπό τους αυστηρούς περιορισμούς που είναι σε ισχύ λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει μέχρι στιγμής τους 578, ενώ τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 11,658.

alphanews.live

Exit mobile version