Τρίτη, Μάιος 26

Έρχονται πιο αυστηρά μέτρα, σφίγγει τον κλοιό η Κυβέρνηση

Οι εικόνες των τελευταίων ημερών καθώς και οι αριθμοί, τόσο από τα SMS για κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων όσο και των καταγγελιών της Αστυνομίας, οδήγησαν τη διυπουργική επιτροπή σε αποφάσεις για πρόσθετα μέτρα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα θορυβυμένος από την κατάσταση που δημιουργείται με μικρή μερίδα πολιτών να μην συμμορφώνεται με τα μέτρα συγκάλεσε το πρωί νέα συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής, η οποία κλείδωσε σε σειρά νέων μέτρων, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Κυριάκο Κούσιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή, ο οποίος συμμετείχε στην έκτακτη σύσκεψη, η διυπουργική προχώρησε σε ανασκόπηση των τελευταίων ημερών και κλείδωσε σε πρόσθετα μέτρα.

«Έγινε μια συνεκτίμηση των τελευταίων ημερών. Ο κόσμος συνεχίζει να απειθαρχεί και δεν σέβεται ούτε τους εαυτούς τους ούτε τους συμπολίτες τους. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη για να λάβει πρόσθετα μέτρα», υπέδειξε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα έχουν ως στόχο τον περιορισμό των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων μέσω ορίου στα SMS, ενώ ενδεχομένως να αφορούν και το καθεστώς κάτω από τον οποίο ύποπτα κρούσματα βρίσκονται σε καραντίνα ή κορωνοϊό.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης