Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου

Καιρός: Μεμονωμένες βροχές το απόγευμα-Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σταδιακά θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη στην ατµόσφαιρα, που θα µας επηρεάσει µέχρι και την Τρίτη.

Σήµερα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν, το απόγευµα, µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αρχικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ σταδιακά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη, ενώ σταδιακά στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται, κατά διαστήµατα, µεµονωµένες βροχές.

Την Τετάρτη περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικά βροχές, κατά διαστήµατα.
Την Πέµπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Πέµπτη για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Διαβάστε επίσης