Site icon Hallocy

Έδωσες τον μισό μισθό σου, κύριε βουλευτά; Απόδειξη!

Πολλοί βουλευτές δηλώνουν ότι θα προβούν σε κάποια δωρεά ως πράξη αλληλεγγύης, χωρίς να το κάνουν ποτέ. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τους πιστέψουμε. Αυτός.

ΕΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη της κυβέρνησης να καταθέσουν τον μισό μισθό τους τους επόμενους δύο μήνες για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κάποιοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι θα το κάνουν, κάποιοι επιδοκίμασαν δημόσια τον πρωθυπουργό και κάποιοι δεν είδαν με καλό μάτι να βάλουν το χέρι στην τσέπη τους.

Έχει συμβεί όμως, πολλοί από αυτούς που δηλώνουν πρόθυμα ότι θα προβούν σε κάποια δωρεά ως πράξη αλληλεγγύης, διαθέτοντας μέρος του μισθού τους για κάποιον καλό σκοπό, να το λένε μεν, αλλά να μην το κάνουν. Πετυχαίνουν έτσι να κερδίσουν δωρεάν διαφήμιση με μια δήλωσή τους που μπορεί και να μην κάνουν πράξη ποτέ. Γιατί οι δημόσιες δηλώσεις από μόνες τους δεν δεσμεύουν κανέναν.

powered by Rubicon Project
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης, έδωσε σήμερα την απόδειξη της κατάθεσης της μισής βουλευτικής αποζημίωσης. Για λόγους διαφάνειας, όπως είπε. Και αξιοπιστίας, θα προσθέταμε. Ελπίζουμε το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι. Γιατί οι πολιτικοί δεν έχει σημασία τι λένε, αλλά τι κάνουν.

lifo.gr

Exit mobile version