Site icon Hallocy

Πάφος: Καταγγελία έξι ατόμων – Μαζεύτηκαν σε διαμέρισμα για πάρτι γενεθλίων

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η εικόνα της Πάφου εξαιτίας της συμπεριφοράς και της ανευθυνότητας μέρους του πληθυσμού. Παρά τις καθημερινές εκκλήσεις των ειδικών και τις προειδοποιήσεις για την αναγκαιότητα αυτοπεριορισμού του πληθυσμού, το βράδυ της Παρασκευής κάποιοι δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να μετέχουν σε πάρτι γενεθλίων, ενώ πολύ περισσότεροι έκριναν ζωτικής σημασίας να μετακινούνται άνευ αδείας.

Στην πρώτη περίπτωση η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες ότι σε συγκεκριμένη γειτονιά της Πάφου βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη πάρτι σε κατοικία, μέχρι και μετά τη μια τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μέλη της δύναμης που μετέβησαν στη σκηνή, εντόπισαν τον χώρο της συνάθροισης και προέβησαν σε έξι συνολικά καταγγελίες ατόμων.

Το ίδιο βράδυ, οι εκατοντάδες έλεγχοι της Αστυνομίας στην Πάφο απέφεραν τον μεγάλο αριθμό των 63 καταγγελιών οδηγών και πεζών για άσκοπες μετακινήσεις, κατά παράβαση και του διατάγματος απαγόρευσης της κυκλοφορίας τα βράδια, ενώ στις αντίστοιχες έρευνες για τη λειτουργία επαγγελματικών υποστατικών έγινε μια καταγγελία επιχειρηματία.

 

Exit mobile version