Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 1 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Οι ηλίθιοι του κορωνοϊού
Instrumental

Οι ηλίθιοι του κορωνοϊού

Hallocy.comBy Hallocy.com05/04/20200 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να τα έχεις τετρακόσια. Με όλο αυτόν τον κατακλυσμό από κουβέντες, πληροφορίες, αναλύσεις. Με τα παιδιά στο σπίτι να βαρούν σε τέσσερις τοίχους. Με τις απαγορεύσεις να δεις ανθρώπους. Ο πλανήτης ζει τη σχιζοφρένεια. Και φαίνεται να είναι αληθινή. Για όλους;

Όχι ακριβώς.

Πολλοί συμπολίτες μας αφέθηκαν σε παράξενους συνειρμούς οι οποίοι δυστυχώς δεν είναι ακριβώς αποτέλεσμα του εγκλεισμού τους, αλλά προϋπήρχαν. Ας πούμε κάποιος υποστηρίζει πως η πανδημία είναι αποτέλεσμα της έλλειψης χριστιανικής παιδείας. Ξεκινά με αυτή τη γενική τοποθέτηση και μετά λέει πως από τον ιό κινδυνεύουν μόνο τα χριστιανικά κράτη και όχι το… Αφγανιστάν ή το Τατζικιστάν. Και κάτω από το σχόλιό του μερικές εκατοντάδες αληθινοί άνθρωποι το σχολιάζουν συμφωνώντας.

Ένας άλλος μιλά για την αρχή του τέλους όπως την προφήτεψαν διάφοροι άγιοι. Γράφει πως ο κόσμος θα τελειώσει βάρβαρα και από το σανδάλι του αγίου Παϊσίου θα ξαναγεννηθεί μια πεταλούδα και στο πέρασμά της θα ανθίσει ο κόσμος των παρθένων. Στον κόσμο αυτό θα φτερουγίζουν γαλήνιες αιθέριες υπάρξεις και θα πολλαπλασιάζονται υπό τους ήχους των ουράνιων χερουβείμ. Και αυτή η άποψη είχε τεράστια πέραση αν κρίνουμε πάντα από τα σχόλια των υπολοίπων αληθινών ανθρώπων.

Ένας τρίτος έχει τη θέση πως όσα περνά ο πλανήτης έπρεπε να τα περάσει διότι οι μεγάλες δυνάμεις δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να κηρύξουν τον πόλεμο της νυχτερίδας, χτυπώντας με πυραύλους την Κίνα. Θεωρεί πως οι διεστραμμένες διατροφικές συνήθειες οδήγησαν τον άνθρωπο στην κατάσταση αυτή και υποστηρίζει την ωμοφαγία ως τη μόνη εναλλακτική λύση. Το κράτος, λέει, θα πρέπει με μικροτσίπ να ελέγχει τι τρώνε οι άνθρωποι και αν ξεπεράσουν τα όρια να φυλακίζονται σε ειδικές διατροφικές φυλακές όπου θα τους ταΐζουν μαρούλια για έναν μήνα και ελιές.

Μια κοπελιά τραγουδούσε οργισμένη τον Επιτάφιο και εξηγούσε πως οι μαύρες αυτές μέρες είναι αποτέλεσμα των εκτρώσεων και συνέχιζε λέγοντας πως οι πρώτοι που θα αρρωστήσουν είναι οι γυναικολόγοι.

Κάτω από την ανάρτησή της ακολούθησαν καμιά εικοσαριά άλλες που μιλούσαν για την αμαρτία του αυνανισμού.

Ένας άλλος θεωρεί πως ο ιός κατασκευάστηκε στην Κίνα για να χτυπηθεί ο δυτικός κόσμος, να πέσουν οι τιμές των ακινήτων και μετά να τα αγοράσουν όλα οι Κινέζοι μισοτιμής. Λέει πως οι Κινέζοι έχουν ήδη βρει το αντίδοτο και μας περιπαίζουν όλους.

Τέτοιοι και πολλοί άλλοι συμπολίτες κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα στους υπόλοιπους. Και πάντα έχουν ακόλουθους. Διότι η βλακεία δεν περπατά μόνη της. Προτείνονται ανεπιφύλακτα για μεγάλη διασκέδαση. Σε μικρές όμως δόσεις κάθε μέρα διότι η ηλιθιότητα, όσο ψυχαγωγική και να είναι, είναι άλλο τόσο κολλητική. Και φάρμακο γι’ αυτήν δυστυχώς δεν θα βρεθεί.

politis.com.cy

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΠρώτη Κυριακή με κλειστά σχεδόν τα πάντα… Βαρόμετρο η πειθαρχία
Next Article Κορωνοϊός: Περισσότερα από 1,2 εκατ. τα κρούσματα παγκοσμίως

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more