Σάββατο, 8 Αυγούστου

Πάφος: €2500 στοίχισε το πάρτι γενεθλίων σε διαμέρισμα,παρά τα διατάγματα

Χρηματικά πρόστιμα 2.500 ευρώ, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον πέντε προσώπων για συμμετοχή τους σε πάρτι γενεθλίων στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πέντε πρόσωπα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο επέβαλε στον καθένα το χρηματικό πρόστιμο των 500 ευρώ για παραβίαση του διατάγματος, που καθορίζει τις μετακινήσεις με βάση τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο για αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή, η Αστυνομία Πάφου εξασφάλισε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία πέντε πρόσωπα συμμετείχαν σε πάρτι γενεθλίων φιλικού τους προσώπου σε κατοικία στην Πάφο.

Η καταγγελία έγινε, όπως είπε, ο κ. Τσαπής από περίοικο, που μία ώρα σχεδόν μετά τα μεσάνυχτα της 4ης Απριλίου αντιλήφθηκε την οχληρία σε γειτονική κατοικία και κάλεσε επί τόπου την Αστυνομία.

Τα πέντε πρόσωπα, που κατάγονται από τη Γεωργία, κατηγορήθηκαν γραπτώς και κλητεύθηκαν σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου και τους επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης