Site icon Hallocy

Αγνόησαν τον κορωνοϊό και έκαναν ξέφρενο πάρτι σε πολυτελή έπαυλη [βίντεο]

To βίντεο προκάλεσε οργή!

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει δεκάδες άνδρες και γυναίκες να δίνουν το παρών σε ένα ξέφρενο πάρτι στο Μπαλί αγνοώντας επιδεικτικά τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Βρετανός σταρ του Instagram Tyrone Hermitt και δύο μοντέλα από τη Ρωσία χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής που παίζει ο DJ σε πάρτι γενεθλίων που έγινε την Κυριακή σε πολυτελή βίλα στο Μπαλί, ενώ οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ. Όλοι τους αγνοούν τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, γεγονός που προκάλεσε την οργή των κατοίκων της περιοχής.

Παρόλο που η Ινδονησία δεν έχει τεθεί υπό επίσημο περιορισμό των μετακινήσεων, οι κάτοικοι έχουν οδηγίες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφύγουν τις συγκεντρώσεις.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν το πάρτι ως «επαίσχυντο» και επέμειναν ότι οι συμμετέχοντες πρέπει να απελαθούν από το Μπαλί.

Κάποιος συγκεκριμένα είπε: «Αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε τους κανόνες, επιστρέψτε στη χώρα σας».

Ο Hermitt αμέσως μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε για την πράξη του, απολογήθηκε για την παρουσία του στο πάρτι, αναφέροντας ότι δεν γνώριζε πόσος κόσμος θα παρευρεθεί και δήλωσε ότι θα κάνει κάποιες δωρεές προκειμένου να βοηθήσει τους ντόπιους που χάνουν τις δουλειές τους και χρειάζονται βοήθεια.

Δείτε το βίντεο:

 

Exit mobile version