Site icon Hallocy

“Πανικός” με τον χορό της Tokyo και του Profesor – Τα “κουνήματα” εν μέσω πανδημίας που άναψαν φωτιές

Δείτε το βίντεο που έριξε το instagram

“Πανικός” έχει προκληθεί στα social media τις τελευταίες ώρες με τον χορό της Tokyo και του Profesor εν μέσω πανδημίας. Τα “κουνήματα” τους άναψαν φωτιές και τα σχόλια έπεσαν βροχή για τους πρωταγωνιστές της Ισπανικής σειράς.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του La Casa De Papel στο Netflix η Ursula Corbero ή αλλιώς η γνωστή Tokyo, θέλοντας προφανώς να ευχαριστήσει τους φαν της σειράς για την ανταπόκρισή τους μοιράστηκε κάποιες στιγμές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Ανάμεσα σε αυτές και ο ξέφρενος χορός της με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς, ο οποίος κατάφερε να προκαλέσει χαμό, μιας και φαίνονται όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες να διασκεδάζουν πριν ξεσπάσει το κύμα του επικίνδυνου ιού.

Δείτε τον χορό της Tokyo και του Profesor και τα “κουνήματα” εν μέσω πανδημίας που άναψαν φωτιές
Συγκεκριμένα, στο αυτοσχέδιο πάρτι από τα γυρίσματα στην Ταϊλάνδη φαίνεται η πρωταγωνίστρια να χορεύει μαζί με τον Denver, ενώ στην συνέχεια προστίθεται η Stockholm και ο Professor. Μέσα σε μια ημέρα το εν λόγω βίντεο με τους αγαπημένους ήρωες του La Casa De Papel να χορεύουν αισθησιακά έχει φτάσει σχεδόν 12 εκατ. views.

 

Exit mobile version