Site icon Hallocy

Ιατρικό μυστήριο ο θάνατος του 35χρονου από κορωνοϊό-«Δεν κάπνισε και δεν ήπιε ποτέ»

Συντετριμμένος είναι ο παππούς του άτυχου 35χρονου, του οποίου ο θάνατος από κορωνοϊό αποτελεί ιατρικό μυστήριο.

“Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό”, είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 35χρονου ξυλουργού από τη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί το νεότερο ηλικιακά θύμα του κορονοϊού στη χώρας μας.

Όπως είπε η πεθερά του μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ήταν ένα “νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας και γυμναζόταν” και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένειά της. Ο άτυχος άνδρας στις 27 Απριλίου θα γιόρταζε και τα γενέθλιά του με τους αγαπημένους του.

Στη συνέχεια όμως, εξαπέλυσε καταγγελίες και επιθέσεις προς στελέχη του ΕΟΔΥ και το προσωπικό των νοσοκομείων “Άγιος Δημήτριος” και “Γεννηματάς”.

“Βρισκόμαστε σε σοκ. Μέχρι την Παρασκευή δούλευε ο γαμπρός μου. Την Παρασκευή το βράδυ είχε ρίγος. Το Σάββατο το πρωί έκανε πυρετό 38. Κατέβηκε με κομπρέσες κ.λπ., έπαιξε με την μικρή, τον είδα στο μπαλκόνι να κάθεται με την κόρη του να παίζουν. Είμαστε σε καραντίνα, δεν βγαίναμε πουθενά, το παιδάκι το παίζανε στο μπαλκόνι οι γονείς. Το βράδυ ξανάκανε πυρετό 38,5, βάλαμε πάλι κομπρέσες”, τονίζει η πεθερά του 35χρονου.

Η γυναίκα αποκάλυψε ακόμα μάλιστα πως ο γαμπρός της και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού είχε υποβληθεί σε δύο τεστ για κορονοϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά, ενώ καταλόγισε και ευθύνες προς το κράτος, λέγοντας χαρακτηριστά πως “το κράτος μας άφησε αβοήθητους, κανένας δε μας βοήθησε”.

“Την Κυριακή παίρνουν τηλέφωνο στον ΕΟΔΥ, και τους λένε πρέπει να καθίσετε σπίτι σας “3 μέρες και θα δούμε μετά”. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΕΟΔΥ, πρέπει να είναι ανεύθυνοι οι άνθρωποι, γιατί δεν γίνεται να το λένε αυτό. Ενημερώνει η κόρη μου αν είναι κάτι σοβαρό να πάνε στο νοσοκομείο γιατί υπάρχει 1,5 έτους κοριτσάκι. Πήραμε γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα λέει μπορεί να είναι ίωση και μας έδωσε αντιβίωση τηλεφωνικώς”.

Στη συνέχεια, επισημαίνει πως η ίδια μετέφερε περπατώντας τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, ενώ ο 35χρονος στην εισαγωγή είχε 38 πυρετό και 95 οξυγόνο: “Θα περιμένετε, μόνο αν έχετε σύμπτωμα θα κάνετε το τεστ. Το παιδί ήταν τόσες μέρες με πυρετό. Αδιαφορία πλήρης”.

Exit mobile version