Site icon Hallocy

6 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο – Στην αστυνομία για απειλές ο Κωστρίκης

6 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από σύνολο 2436 εργαστηριακών διαγνώσεων ανακοίνωσαν οι αρχές. Με βάση και τα σημερινά δεδομένα ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 843 περιλαμβανομένων και τα δέκα που εντοπίστηκαν στις Βρετανικές Βάσεις.

Από το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για την εξέταση 20, 000 επαγγελματιών έχουν ολοκληρωθεί 587 εργαστηριακές διαγνώσεις χωρίς θετικά αποτελέσματα.

Από σύνολο 315 εργαστηριακών εξετάσεων από την διαδικασία της ιχνηλάτισης βρέθηκαν 5 κρούσματα. Από σύνολο 232 διαγνώσεων από τα μικροβιολογικά εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων εντοπίστηκε 1 θετικό αποτέλεσμα .

Από σύνολο 646 εργαστηριακών εξετάσεων από ιδιωτική πρωτοβουλία δεν εντοπίστηκαν κρούσματα, από σύνολο 173 εργαστηριακών διαγνώσεων από εργαζόμενους στον ΟΚΥπΥ δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό αποτέλεσμα.

Από σύνολο διαγνώσεων από τον έλεγχο 2014 εργαζομένων στο λιανικό εμπόριο, ποτών και τροφίμων και τους οίκους ευηγηρίας δεν προέκυψε κανένα θετικό

Από το πρόγραμμα των 20,000 εργαστηριακών διαγνώσεων ολοκληρώθηκαν από το Σάββατο 11 Απριλίου και μέχρι σήμερα η ώρα 4 το απόγευμα συνολικά 17,601 εργαστηριακές εξετάσεις.

Στην αστυνομία για απειλές ο Κωστρίκης

Την σημερινή διάσκεψη τύπου σημάδεψε η απουσία του Δρ. Λεόντιου Κωστρίκη ο οποίος όπως ανακοινώθηκε μετέβη σε αστυνομικό σταθμό για να καταγγείλει απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες. Ο Υπουργός Υγείας μετέφερε διά της λειτουργού τύπου του Υπουργείου την έντονη καταδίκη του για το φαινόμενο. Είναι ανεπίτρεπτο σημείωσε ο Υπουργός, άτομα σαν τον Λεόντιο Κωστρίκη να δέχονται απειλητικά μηνύματα και επιθετικές ενέργειες.

Exit mobile version