Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου

Θέκλα Πετρίδου – Παναγιώτης Χριστοδούλου: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους! (Φώτο)

Το ζευγάρι ύστερα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους

Με μια ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Θέκλα Πετρίδου ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Χριστοδούλου.
Η γνωστή ψυχολόγος πριν από τέσσερα χρόνια είχε γνωρίσει τον σύντροφο της, με τον έρωτα τους να ήταν κεραυνοβόλος, ενώ πολύ σύντομα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος του τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ τον τελευταίο περίπου χρόνο, είχαν μετακομίσει σε χωριό, εγκαταλείποντας τη Λευκωσία.

Η είδηση για τον χωρισμό τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, υπάρχει σεβασμός και αγάπη μεταξύ τους.

''

Η Θέκλα Πετρίδου στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά από τέσσερα χρόνια γνωριμίας, αρραβώνα και γάμου, η ένωση μας έφτασε στο τέλος της. Αποφασίσαμε με ωριμότητα και σοβαρότητα να λήξουμε το γάμο μας, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον. Έχουμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στην μεταξύ μας σχέση, τα οποία, αν και προσπαθήσαμε, δεν καταφέραμε να επιλύσουμε. Ανακοινώνουμε εμείς οι ίδιοι τον χωρισμό μας και δηλώνουμε πως σεβασμός, εκτίμηση και αγάπη εξακολουθεί να διέπει τις μεταξύ μας σχέσεις. Τις όποιες διαφορές είχαμε μεταξύ μας, επιθυμούμε να διατηρήσουμε απόρρητες, σεβόμενοι ο ένας το πρόσωπο του άλλου καθώς και των οικογενειών μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

''

mylife.com.cy

 

Διαβάστε επίσης