Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 8 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Τραγωδία Κλαυδιών: Για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας οδηγείται σε δίκη ο 23χρονος
Instrumental

Τραγωδία Κλαυδιών: Για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας οδηγείται σε δίκη ο 23χρονος

Hallocy.comBy Hallocy.com19/05/20200 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας αναμένεται να διαβιβαστεί μεθαύριο Πέμπτη, ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό νεαρής, ηλικίας 21 ετών, από το στρατιωτικό τυφέκιο που καθάριζε ο αδελφός της, σε Κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας το απόγευμα της 5ης Μαΐου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή 22 Μαΐου εκπνέει το δεύτερο διάταγμα προσωποκράτησης του 23χρονου που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας και αναμένεται ότι οι ανακριτές θα προχωρήσουν σε καταχώρηση της υπόθεσης. Μέχρι την Πέμπτη 21 του μήνα οι ανακριτές αναμένεται να ολοκληρώσουν τον φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα για να δώσει περαιτέρω οδηγίες.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας θα ζητήσουν τη δίωξη του 23χρονου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, ενώ το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης αναμένεται να μελετηθεί από τη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, η οποία θα αποφασίσει τελικά για τις κατηγορίες που θα αντιμετωπίσει ο νεαρός.

Εν τω μεταξύ χθες έγινε αναπαράσταση σκηνών από τον 23χρονο στην παρουσία μελών της ανακριτικής ομάδας και των ιατροδικαστών που διενήργησαν την νεκροψία στην 21χρονη.

Συγκεκριμένα, αναπαράσταση έγινε στο πατρικό σπίτι του 23χρονου, σε σημείο του ποταμού όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο του έχοντας μαζί το όπλο του, ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3, ενώ ζήτησε από τους ανακριτές να επισκεφθεί και τον τάφο της αδελφής του, που βρίσκεται σε Κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας. Ακόμα, ο ύποπτος υπέδειξε, στο χώρο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο της 21χρονης, τον τρόπο με τον οποίο έκοψε τα φρένα του.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της 5ης Μαΐου ο 23χρονος ενώ καθάριζε στο σαλόνι του σπιτιού, όπου διέμενε με τους γονείς και την αδελφή του, το στρατιωτικό του όπλο, που είχε πάθει όπως ισχυρίστηκε εμπλοκή, αυτό εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να πλήξει θανάσιμα την 21χρονη στον κρόταφο από κοντινή απόσταση.

Στην πρώτη κατάθεση του ο 23χρονος ισχυρίστηκε ότι την ίδια μέρα είχε μεταβεί στο στρατόπεδο όπου υπηρετούσε ως έφεδρος για άσκηση και ότι ο οπλουργός του του εισηγήθηκε να καθαρίσει το όπλο του. Ο ισχυρισμός του νεαρού καταρρίφθηκε από τον Διοικητή της Μονάδας του ο οποίος ανέφερε πως η τελευταία άσκηση που έγινε ήταν πέρσι και ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν πραγματοποιούνταν ασκήσεις. Σε άλλη κατάθεση του ο ύποπτος παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα πως πήγε στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί και ανέφερε πως μετά από καυγά που είχε με την αδελφή του, αυτή του ξεφούσκωσε τα ελαστικά του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να μεταβεί σε πρατήριο βενζίνης για να τα φουσκώσει. Ανέφερε επίσης ότι για εκδίκηση έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της 21χρονης.

Από εξετάσεις των ανακριτών της υπόθεσης επιβεβαιώθηκε ότι ο 23χρονος είχε μεταβεί στο πρατήριο βενζίνης που είχε υποδείξει, με στόχο να φουσκώσει τα ελαστικά του αυτοκινήτου του. Το αυτοκίνητο της νεαρής παραλήφθηκε και εξετάστηκε από εμπειρογνώμονες της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι τα μπροστινά φρένα πέδησης ήταν κομμένα κακόβουλα, πιθανόν με πένσα ή κόφτη.

Πηγή
ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης

Previous ArticleΧτύπησαν κόκκινο τα εξώδικα της Αστυνομίας, πάνω από 11 χιλιάδες-Αναστέλλονται 200
Next Article Ανοίγουν νωρίτερα παραλίες, εκκλησίες, πρακτορεία – Όλα αναλυτικά

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Read More




Most Popular

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

Celine Dion – Eternal Flame of Us | New 2025

03/07/2025

🌈 “Shine As You Are” – An Anthem for Pride and Power! 🌈

03/07/2025

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.