Site icon Hallocy

Aποκαλύψεις από τη σύντροφο του Μρντάκοβιτς για το θάνατό του

Συγκλονισμός στη Σερβία από την αυτοχειρία του Μίλαν Μρντάκοβιτς, ποδοσφαιριστή που πέρασε και από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ιβάνα Στάνιτς, σύντροφος του Μίλιαν Μρντάκοβιτς. «Βρίσκομαι σε μεγάλη πίεση και σοκ, δεν έχω κοιμηθεί απόψε» ανάφερε σε δηλώσεις της όπως παρουσιάζονται σε ιστοσελίδα της χώρας. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι προκειμένου να ηρεμήσει πήρε ηρεμιστικά χάπια.

Γράφει η telegraf.rs: «Η τραγουδίστρια μάς είπε για την αγάπη της για τον αείμνηστο ποδοσφαιριστή και, όπως πιστεύει, ένα από τα κύρια προβλήματα που οδήγησαν τον εκλιπόντα Mρντάκοβιτςνα πάρει τη ζωή του με σκληρό τρόπο, είναι το πρόβλημά του με την κατάθλιψη».

«Για να είμαι ειλικρινής, είχαμε μία ιδανική σχέση και αγάπη. Όλα ήταν υπέροχα. Αλλά υπήρχαν κάποια κενά που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει σωστάκαι νομίζω ότι ο κύριος λόγος που το έκανε ήταν η κατάθλιψη» αναφέρει η Ιβάνα.

Και συνεχίζει: «Όπως μου είπε, κουράστηκε από τα πάντα, τελείωσε την καριέρα του. Όλη η ζωή του ήταν το ποδόσφαιρο και ξαφνικά εγκατέλειψε τα πάντα και τον ενόχλησαν περισσότερο. Άρχισε να εργάζεται ως διευθυντής. Μερικές φορές είχε δουλειά, άλλες όχι».

«Πάντα γελούσε και ήταν θετικός. Ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν λέει ότι έχει στο μυαλό, αλλά κάποτε ανοιγόταν και μου έλεγε μερικά πράγματα. Μου είπε πολλές φορές ότι ήθελε να αυτοκτονήσει και ήμουν ο ψυχολόγος του. Είχαμε συζητήσεις για μεγάλο διάστημα και αυτή ήταν μία στιγμή αδυναμίας. Έσπασε και συνέβη…».

«Όπως είπε ο μπαμπάς του, οι τρεις από εμάς ήταν τα μόνα φωτεινά σημεία του (πατέρας, γιος και Ιβάνα) και πίστευε ότι θα μπορούσε να τον επηρεάσουμε να αλλάξει προς το καλύτερο. Μιλήσαμε πολύ και είχαμε πολλά σχέδια για το μέλλον, αλλά και πάλι πιστεύω ότι είναι μόνο μια στιγμή αδυναμίας. Δεν νομίζω ότι κάποιος γνωρίζει τον ακριβή λόγο για τον οποίο αυτοκτόνησε, αλλά και πάλι, νομίζω ότι υπέφερε από κάποια μορφή κατάθλιψης, παρόλο που φαινόταν χαρούμενος και ικανοποιημένος, κάτι τον ενοχλούσε ακόμα».

«Ήμασταν μαζί για οκτώ μήνες, διακόψαμε τη σχέση και από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους την ανανεώσαμε. Συνέχεια αστειευόταν ότι δεν θα ζήσει μέχρι τα γηρατεία και με ενοχλούσε πάντα. Σαν να είχε προαίσθημα».

Exit mobile version