Site icon Hallocy

“Έσκασε” η ημερομηνία για το τέλος της Ελένης από τον ALPHAtv

Τηλεοπτική «βόμβα»

“Έσκασε” η ημερομηνία για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHAtv. Μάλιστα, είναι έκπληξη, καθώς έχουμε συνηθίσει την παρουσιάστρια να μας λέει “αντίο” την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Κάτι τέτοιο ωστόσο, φέτος δεν θα συμβεί.

Οριστική είναι η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το κανάλι, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης, αφού όπως είπε πριν από λίγες ημέρες στον αέρα της εκπομπής της, θέλει να κάνει πράγματα που δεν έχει ζήσει.

Για αυτό λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα μας αποχαιρετήσει για τελευταία φορά σε ημερομηνία… έκπληξη. Συγκεκριμένα, θα μας πει το τελικό “αντίο” στα μέσα της εβδομάδας, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, όπως γράφουνε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές. Αυτό θα συμβεί γιατί η παρουσιάστρια “χρωστάει” στο κανάλι τρεις εκπομπές που θα παίξουν στις 29 και 30 Ιουνίου.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ώρες έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη. Αδιανόητο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες στις φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί.

Exit mobile version