Site icon Hallocy

«Δεν με ακούει η φωνή μου πια, είναι καλύτερο να σταματήσω»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου! Aποχαιρετά τη φωνή της και το τραγούδι!«Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά»

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον Φώτη Απέργη για τη δύσκολη απόφαση που πήρε, να σταματήσει το τραγούδι. Σε αυτή την συγκλονιστική εξομολόγηση, η εκπληκτική ερμηνεύτρια “αποχαιρέτησε” τη φωνή της και το τραγούδι.

Η ίδια ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της, λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου της με “Τα τραγούδια της ξενιτιάς”. Όπως είπε, ήταν μια απόφαση προσωπική που ήρθε με τρόπο φυσικό, ως κλείσιμο της καριέρας της.

«Δεν με ακούει η φωνή μου πια, είναι καλύτερο να σταματήσω” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας από το σπίτι της.

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει τους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με “ακούει” η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό», είπε η ίδια.

«Στο “χειρόγραφο” υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος στους βράχους του είπα, “δεν τραγουδάω Θάνο μου πια αλλά θα είμαι εκεί για σένα”. Πήρα λίγο θάρρος, μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο και ύστερα πήρα την οριστική απόφαση. Ότι δε σου αξίζει να συνεχίσεις», συνέχισε.

Όπως είπε ακόμη, «θέλω να δεχθώ τον εαυτό μου όπως είναι τώρα. Νοιώθω χορτάτη, έχω χορτάσει από ωραία πράγματα, από επιβεβαίωση, από επιβράβευση. Αγαπώ τα περισσότερα απ’όσα έχω κάνει. Αισθάνομαι όμορφα για τους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου ακόμη κι αν δεν ζω μαζί τους πια, αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Λυπάμαι όταν χάνω ανθρώπους.»

«Θα ήθελα να αλητέψω ναι. Δεν το έκανα ποτέ, δεν το κάνω πια γιατί δεν είμαι νέα, να κάνω αυτά που δεν έκανα ως πιτσιρίκα. Είναι μια ζωή που δεν έζησα αυτή», είπε μεταξύ άλλων η Χαρούλα Αλεξίου.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε συγκινημένη: «Από χθες είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, γιατί αυτή η φωνή, αυτά τα τραγούδια, αυτή η γυναίκα… Εγώ είμαι 40. Με αυτή τη φωνή έχω μεγαλώσει.»

Και υπογράμμισε: «Μου θυμίζει το σπίτι μου, τη μαμά μου, τους έρωτες. Έχω μεγαλώσει με αυτήν και δεν το πάω ηλικιακά. Έχω μεγαλώσει με αυτή την φωνή, έχω μεγαλώσει με αυτά τα τραγούδια, όπως όλοι μας. Αυτή είναι η λαϊκή Χαρούλα Αλεξίου, γιατί τα τραγούδια της ήταν και θα είναι για όλο τον κόσμο και για τους μικρούς και για τους μεγάλους και για τα μικρά τα παιδάκια και για αυτούς που ερωτεύονται. Δυναμώστε πάλι τη Χαρούλα»!

Δείτε τη συγκίνηση της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινού αλλά και όλης της ομάδας όταν άκουσαν την Χαρούλα Αλεξίου να ανακοινώνει πώς αποσύρεται από το τραγούδι.

 

Exit mobile version