Site icon Hallocy

Πονοκέφαλος τα beach clubs – Έντονες παρεμβάσεις για εικόνες απειθαρχίας

Προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση από τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε παραλιακά μπαράκια.

Έχοντας κατά νου τα ευρωπαϊκά παραδείγματα όπως η Ισπανία οπού εξαιτίας ποδοσφαιρικού αγώνα, πολιτικής συγκέντρωσης και συνωστισμού σε κλαμπ έγινε διασπορά, η Κυβέρνηση δεν αποκλείεται να βάλει προσωρινό λουκέτο στα παραλιακά μπαράκια. Υπουργοί Δικαιοσύνης και Υγείας κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου αφού εικόνες απειθαρχίας χωρίς τήρηση αποστάσεων μας οδηγούν όπως τονίζουν αναπόφευκτα σε πισωγύρισμα.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Υπουργός Υγείας: Τέτοιες εικόνες μας ανησυχούν πολύ. Η στρατηγική για άρση των περιορισμών στηρίζεται στην υπευθυνότητα των πολιτών και όχι μόνο στην αστυνόμευση και επιβολή αυστηρών ποινών που εκκρεμεί στη Βουλή. Δυστυχώς με τέτοιες συμπεριφορές το πισωγύρισμα θα είναι αναπόφευκτο.

Υπουργός Δικαιοσύνης: Εικόνες ασύγγνωστης ανευθυνότητας χθες το βράδυ. Αναγκαιότητα οι ποινές να γίνουν πιο αυστηρές με δυνατότητα άμεσης αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, όταν ο σεβασμός των θυσιών όλων μας και η ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους.

Exit mobile version