Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου

Σταυρής – MasterChef: “Κάτι που θέλω να πω και δεν ξέρει ο κόσμος. Όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό…”

Τις πρώτες του δηλώσεις λίγη ώρα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του MasterChef, έκανε ο Σταυρής Γεωργίου.

Ο Κύπριος φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, περιέγραψε τα συναισθήματά του και αποκάλυψε τους λόγους που λύγισε μετά την ανακοίνωση για τον κορονοϊό.

«Είμαι υπερήφανος δεν μπορώ να βρω λέξεις για να το περιγράψω όλο αυτό το πράγμα. Είμαι υπερήφανος που έφτασα εδώ και έκανα τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την Κύπρο μου υπερήφανους, και δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει κανείς αυτή την εμπειρία που ζεις στο MasterChef.

Και πόσο μάλλον το ότι δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, αλλά με παρτενέρ. Δεν έχω πάρει την κοπέλα μου τηλέφωνο ακόμη. Μου στέλνουν όλοι στο Messenger στα μηνύματα γίνεται χαμός. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο είναι η μάνα μου, γιατί μάνα είναι μόνο μια. Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να δω τους φίλους μου και να τους πάρω αγκαλιά γιατί τους έχω ανάγκη.

Δεν με νοιάζει αν κάποιοι χάρηκαν που δεν κέρδισα. Αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους και εγώ με τον Σταύρο με γεμάτη καρδιά φτάσαμε τελικό.

Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Έχω και αυτή την πλευρά και δεν θα αλλάξω για κανέναν. Κάτι που θέλω να πω και δεν ξέρει ο κόσμος. Είχα πέσει ψυχολογικά γιατί όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό, ήμουν χάλια. Ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και η κοπέλα μου ήταν Αθήνα και δεν ήξερα τι γίνεται με τα αεροδρόμια και το lockdown. Το άγχος το έχω πάρει από τη μάνα μου. Για αυτό λύγισα. Αλλά σημασία έχει πως το πίστεψα και τελικά το πήγα μέχρι το τέλος» είπε ο Σταυρής Γεωργίου.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο.

 

Διαβάστε επίσης