Σάββατο, 4 Ιουλίου

Υπόθεση Μαντλίν: Κοντά στην αποφυλάκιση ο Γερμανός παιδόφιλος. Η μυστηριώδης γυναίκα που «γνωρίζει τα πάντα»

Φόβοι της Εισαγγελίας ότι ο Μπρίνερ θα γίνει καπνός – Η μυστηριώδης γυναίκα που «γνωρίζει τα πάντα»

Μπροστά σε μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη βρίσκονται οι δικαστικές αρχές της Γερμανίας, καθώς ο Γερμανός παιδόφιλος που φέρεται να εμπλέκεται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν, είναι πολύ πιθανό να αποφυλακιστεί τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, οι δικηγόροι του Μπρίκνερ έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του πελάτη τους, ο οποίος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του καθώς είχε καταδικαστεί σε 21 μήνες για διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αρχές ενώ παρουσιάζονται βέβαιες για την εμπλοκή του στην υπόθεση, πλέον φοβούνται ότι ο άνδρας θα γίνει καπνός αν αποφυλακιστεί και η υπόθεση της Μαντλίν θα μείνει ανεξιχνίαστη για πάντα.

Η υπόθεση για την αποφυλάκιση του Μπρίκνερ θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καρλσρούης, με την απόφαση να βγαίνει άμεσα.

Ο Μπρίκνερ είναι αυτή την στιγμή ο «νούμερο ένα» ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, καθώς βρισκόταν στο Αλγκάρβε τις ημέρες που το παιδί χάθηκε, ενώ οι γερμανικές Αρχές εκφράζουν την βεβαιότητά τους πως η Μαντλίν είναι νεκρή.

Υπόθεση Μαντλίν: Το Γερμανικό Ανώτατο Δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα αποφυλακιστεί πρόωρα ο 43χρονος παιδόφιλος!
Υπόθεση Μαντλίν: Η ομολογία του Μπρίκνερ που εκθέτει την πορτογαλική αστυνομία
Η γυναίκα που φαίνεται ότι «ξέρει τα πάντα»

Οι γερμανικές Αρχές όμως βρίσκονται στην αναζήτηση μιας γυναίκας που πιθανότατα θα οδηγήσει την αστυνομία στο «ξεκλείδωμα» του μυστηρίου της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν.

Σύμφωνα με τη Sun, οι ντετέκτιβ της γερμανικής αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση, αναζητούν την γυναίκα που προμήθευε τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, με ναρκωτικά.

Η μυστηριώδης γυναίκα με το όνομα «Julia» είναι προμήθευε ναρκωτικά τον Μπρίκνερ από το διάστημα 2007-2008, στην Πορτογαλία είναι «εκείνη που γνωρίζει την αλήθεια για την Μαντλίν», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η εισαγγελέας, δήλωσε στην εφημερίδα: «Η Julia ποτέ δεν ανιχνεύτηκε επειδή ο ύποπτος αρνείται να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είνια πάρα πολύ πιθανό να της αποκάλυψε τι συνέβη. Μια πρώτη έρευνα δεν έφερε αποτελέσματα και εκείνος αρνείται να μιλήσει».

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης