Τετάρτη, 12 Αυγούστου

Τραγωδία στη Λακατάμια: «Τα αφήνω όλα στις κόρες μου» – Το σημείωμα που άφησε ο 56χρονος

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται σημείωμα που βρέθηκε χθες στο διαμέρισμα στη Λακατάμια, όπου εντοπίστηκαν νεκροί η Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και ο Χριστάκης Χριστοδούλου, 56 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, το σημείωμα έγραψε χθες ο 56χρονος και σε αυτό έκανε αναφορά στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και στο εφάπαξ που έλαβε, τα οποία όπως έγραψε, αφήνει στις κόρες του.

Όσον αφορά την 44χρονη, ο 56χρονος φαίνεται να είχε γράψει ότι το πρόδωσε.

Το σημείωμα εξετάζεται ως στοιχείο στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής ποιος τράβηξε πρώτος τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ επί τόπου αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Τα τραύματα που έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στον «ΠΟΛΙΤΗ 107.6» και την εκπομπή «Πρωινή Επιθεώρηση», το όπλο ήταν ιδιοκτησίας του 56χρονου. Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει αποκλειστεί η εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης