Site icon Hallocy

Τραγωδία Λακατάμιας: Απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι νεκροτομές

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή επί των σορών της Νίκης Σιεφταλή, 44 χρόνων και του Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων που εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα στη Λακατάμια, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στη Λακατάμια νεκροί, με μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας να βρίσκονται αντιμέτωποι με το φρικιαστικό εύρημα.Και τα 2 θύματα έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Πληροφορίες, που διερευνώνται, αναφέρουν πως τελευταία φορά, που το ζευγάρι είχε θεαθεί, ήταν το πρωί και πιστεύεται ότι το φονικό έγινε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου ανέφερε ότι παρόλο που εκ πρώτης όψεως η αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά φόνο εκ προ μελέτης και αυτοχειρία, εντούτοις ένα σημείωμα το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή περιπλέκει τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο τα 2 πρόσωπα.
Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Δημήτρης Δημητρίου και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας, Γιαννάκης Χαραλάμπους. Αυτοψία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων, κι ένα δίκανο πυροβόλο όπλο, τα οποία θα τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Exit mobile version