Σάββατο, 8 Αυγούστου

Ελένη Μενεγάκη: Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες – Το ξέσπασμα σε αναφιλητά και η έξοδος από το κανάλι με τον Ματέο και τα παιδιά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Όσα δεν είδαμε και δεν θα δούμε ποτέ

Η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο της ζωής της, ελπίζουμε όχι για πάντα, και το τηλεοπτικό κοινό καθηλώθηκε μπροστά στους δέκτες του ALPHA για να την παρακολουθήσει. Τι γινόταν, όμως, όταν οι κάμερες ήταν κλειστές και ποια η κατάστασή της όταν αποχώρησε από το κανάλι έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και τον Ματέο Παντζόπουλο;

Τι συνέβη με την Ελένη Μενεγάκη όταν έκλεισαν οι κάμερες
Η Ελένη δεν σταμάτησε να κλαίει στην τελευταία της εκπομπή και για πρώτη φορά εντελώς συνειδητά χάρισε στο κοινό τα πρόσωπα των παιδιών της που της μοιάζουν όσο δεν πάει – δείτε το βίντεο εδώ. Όμως όταν οι κάμερες σταμάτησαν να γράφουν μετά τον επίλογό της εκείνη πλάνταξε πραγματικά στο κλάμα παίρνοντας αγκαλιά τους συνεργάτες της που τις χάρισαν απίστευτες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της.

Ελένη Μενεγάκη παρασκήνιο τελευταίας ημέρας στον ALPHA

Για αρκετή ώρα μετά το τέλος της εκπομπής της κάθισε στον τηλεοπτικό σταθμό κι όταν ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει έφυγε κρατώντας στην αγκαλιά της δώρα και λουλούδια. Ο Ματέο Παντζόπουλος αλλά και τα παιδιά της αθόρυβοι στέκονταν δίπλα της και ήταν περήφανοι για την μητέρα τους που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο.

Η Ελένη βγαίνοντας από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA χάρισε δηλώσεις στα κανάλια που την περίμεναν πως και πως απ’έξω, δηλώσεις που θα προβληθούν σήμερα σε τηλεοπτικές εκπομπές αφού θα είναι το πρώτο θέμα συζήτησης.

Διαβάστε επίσης