Site icon Hallocy

Ελένη Μενεγάκη: Το νέο μήνυμα μετά το φινάλε της εκπομπής της – “Tελικά οι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν”

Με τους διαδικτυακούς της ακολούθους επικοινώνησε για μία ακόμη φορά η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια, δυο ημέρες μετά το τηλεοπτικό της «αντίο» και με αφορμή πως τα μηνύματα που έχει λάβει μέχρι στιγμής, είναι αμέτρητα, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους followers της για την «επίθεση αγάπης» που δέχεται.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της από τον κήπο του σπιτιού της και έγραψε: «Επίθεση αγάπης … μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όλα τα τρυφερά, ανθρώπινα, ζεστά μηνύματα που μου έχετε στείλει με όλους τους πιθανούς τρόπους … από όλες τις ηλικίες … από όλους τους χώρους …. από όλα τα μέρη του κόσμου … όπου υπάρχουν Έλληνες … Μου στέλνετε αγάπη και σας την επιστρέφω με την ίδια δύναμη με ένα τεράστιο χαμόγελο … αυτό το τόσο γνώριμο σε όλους σας! Καλημέρα φίλοι μου».

Σήμερα μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της καλημερίζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Τελικά οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα ! Το ξυπνητήρι χτυπάει ….στο μυαλό μας ακόμα και την περίοδο που δεν υπάρχει λόγος ! Να έχετε μια όμορφη μέρα ! #eleni» έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής.

 

 

Exit mobile version