Σάββατο, 8 Αυγούστου

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Η αποκάλυψη για την Ελένη και τον ANT1 – «Με κάλεσε από την Πάρο για…»

Οι φωτογραφίες και το μακροσκελές κείμενο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έριξε οριστική αυλαία με την εκπομπή της την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε σήμερα να πει δυο λόγια για την αποχώρηση της κάνοντας και μια αποκάλυψη για τον ΑΝΤ1.

Η μαγείρισσα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της παρουσιάστριας, με αφορμή την αποχώρησης της, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε δυο φωτογραφίες τους από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους και έγραψε στη λεζάντα της:

«Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 . Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο.
Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει, να αγαπά, να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετί από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni

Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει».

 

 

View this post on Instagram

 

Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 . Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο. Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει,να αγαπά,να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετι από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει 🧿💙🌹 📷 2007 Κ.Πηγαδάς

A post shared by Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) on

Διαβάστε επίσης