Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δήλωση για την Ελένη που θα συζητηθεί – «Δέχτηκε επίθεση…»

Πέταξε… καρφιά ο παρουσιαστής

Μια δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση της από την τηλεόραση έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7ημέρεςTV, η οποία θα συζητηθεί.

Αυτή είναι η δήλωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη
«Με την Ελένη έχουμε μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Δεν μιλάμε καθημερινά, δεν βρισκόμαστε ή δεν πάμε διακοπές μαζί, αλλά σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον. Για μένα δεν έχει κλείσει τίποτα. Η Ελένη δέχτηκε άδικη επίθεση.

Επειδή δεν πήγε καλά μία χρονιά, έπεσαν να τη φάνε. Πόσο άδικο είναι αυτό για κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης, οι οποίοι έχουμε τόσα χρόνια στην πλάτη, πολλές επιτυχίες πολλών ετών και συγγνώμη αν ακούγεται εγωιστικό.

Βλέπεις ότι στην Αμερική, και γενικότερα σε χώρες που έχουν ιστορία τηλεόρασης, φέρονται πολύ καλά στους ανθρώπους που έχουν παραμείνει τόσα χρόνια και έχουν δώσει εξετάσεις. Εδώ κατασπαράζουν τον άνθρωπο που έστω και για μία χρονιά μπορεί να μην| πάει καλά.

Μου φαίνεται αδιανόητο, θεωρώ ότι η Ελένη βάζει απλώς ένα κόμμα στο βιβλίο της δικής της τηλεοπτικής ιστορίας. Πολύ σύντομα θα την ξαναδούμε. Εμένα μου αρέσει η Ελένη, το πρόσωπο της, η ενέργεια της. Δεν μπορώ να φανταστώ να μην είναι παρούσα στην τηλεόραση, που οφείλει να είναι ανοιχτή στα καινούργια πρόσωπα, αλλά οι κολόνες της δεν πρέπει να φεύγουν».

Γρηγόρης Γκουντάρας αποκαλύψεις για την Ελένη Μενεγάκη στο The 2nigh show

Διαβάστε επίσης