Site icon Hallocy

Απίστευτο περιστατικό σε παραλία με τον Ματέο Παντζόπουλο – “Δεν με αφήνεις στην ησυχία μου;”

Φωτογράφος αποκαλύπτει!

Ο φωτογράφος Άγγελος Λίγκας που έτρεχε τόσα χρόνια πίσω από την Ελένη Μενεγάκη περιγράφει αποκλειστικά στο Youweekly.gr ένα απίστευτο περιστατικό σε παραλία της Άνδρου με πρωταγωνιστεί τον Ματέο Παντζόπουλο.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Έχω πάθει ηλίαση, έχω κουραστεί απίστευτα και με έχουν τσιμπήσει διάφορα έντομα, σφήγκες και μυρμήγκια, γιατί καθόμουν σε μία συστάδα θάμνων για ώρες. Πολλές ώρες αναμονή… Έπρεπε να κρυφτώ για να μη με δει ή για να μη με δει κάποιος που μπορεί να τους ειδοποιήσει. Έχω σημαδευτεί, έχω κοπεί σε χέρια και πόδια από κλαδιά, έχω πατήσει αγκάθια, έχω καεί στα Άχλα ή ακόμα και στην Αττική, σε μέρη που δεν πάει ο νους σου». Πολλές φορές πήγαινε έρποντας για να βρει το κατάλληλο σημείο και χρησιμοποιούσε μονωτική ταινία για να μη φανεί η αντανάκλαση στον φακό του… Τους μήνες που δεν υπάρχουν τουρίστες, εκείνος συνεχίζει να επισκέπτεται τα Άχλα και να έρχεται αντιμέτωπος με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά και τον ποταμό Άχλα, που όταν φουσκώνει μπορείς να τον περάσεις μόνο κολυμπώντας.

Highlight η περσινή… επίσκεψη του Μάκη Παντζόπουλου, που τον είδε, παρότι είχε στήσει σκηνή στην απέναντι πλευρά της παραλίας. Την ώρα που προσπαθούσε να κρύψει τον τηλεφακό, ο σύζυγος της Ελένης βρισκόταν ήδη στο κατώφλι του και τον ρωτούσε «τι ώρα είναι;».

«Με έπιασαν τα γέλια, γιατί έπρεπε κάτι να του απαντήσω και του είπα την αλήθεια, ότι είχα μείνει από μπαταρία στο κινητό και δεν ξέρω. Βγήκα από τη σκηνή και μου είπε “δεν με αφήνεις σε ησυχία, τι έχω κάνει, θέλω να κάνω ένα μπάνιο με την κόρη μου” – εκείνη την ώρα μάλιστα ήρθε και η μικρή Μαρίνα τρέχοντας. Του λέω πως επειδή κι εγώ είμαι πατέρας, να κάνει το μπάνιο του και να διασκεδάσει με την κόρη του, δεν πρόκειται να τους τραβήξω καθόλου και ας υποστώ τα έξοδα του ταξιδιού.

Κάθισα όντως έξω από τη σκηνή για να μπορεί να βλέπει ότι δεν τον τραβάω». Αυτή ήταν η μία από τις δύο φορές που τήρησε τον λόγο του, όταν ο Μάκης Παντζόπουλος του ζήτησε να μη βγει φωτογραφία, και η δεύτερη όταν επισκεπτόταν το Tatoi Tennis Club μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και εκείνη τον ακολουθούσε, ειδοποιώντας τον για την άφιξη των φωτογράφων.

 

 

Exit mobile version