Site icon Hallocy

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκίνησε με τα λόγια της η σύζυγός του – Σήμερα το κρίσιμο χειρουργείο

Στο πλευρό του η Εβελίνα Βαρσάμη

Ένα ακόμα κρίσιμο χειρουργείο πρόκειται να κάνει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος έχει πάντα στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο. Η Εβελίνα Βαρσάμη, προκάλεσε για ακόμα μία φορά ρίγη συγκίνησης με τα λόγια της.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει από την αρχή μαζί αυτόν τον Γολγοθά και έτσι σήμερα, η Εβελίνα Βαρσάμη δε θα μπορούσε να μην δείξει την υποστήριξή της στον αγαπημένο της.

Να σημειώσουμε βέβαια πως η κατάσταση της υγείας του έχει αρχίσει να βελτιώνεται. Δείτε εδώ τη συγκινητική φωτογραφία με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…— αισιόδοξη στην τοποθεσία ΚΑΤ Νοσοκομειο Αττικης. Κηφισια μαζί με Konstantinos Aggelidis.»!

Σύμφωνα με το newspistol θα υποβληθεί σε κρανιοπλαστική και πρόκειται να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι. Η συγκεκριμένη επέμβαση είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο.

Exit mobile version