Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου

Τελευταία ημέρα Ελένης στον ALPHA: Κανείς δεν παρατήρησε την κίνηση της Μαρίνας στον Ματέο Παντζόπουλο

Υπάρχει αποδεικτικό ντοκουμέντο

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε που η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πόρτα του ALPHA – δείτε και την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες γι’αυτό – όμως το Youweekly.gr τώρα ανακάλυψε κάτι που κανείς δεν είναι παρατηρήσει από τα βίντεο της τελευταίας της ημέρας στον αέρα. Στο πλατό του σταθμού η μικρή Μαρίνα έκανε μια απίστευτα τρυφερή κίνηση προς τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου, είναι το πιο μικρό παιδί της Ελένης, καρπός της σχέσης της με τον Ματέο και μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας, μιας και μας δείχνει αρκετά συχνά στο Ιnstagram πόσο έχει μεγαλώσει. Η Μαρίνα γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 2015 και από τότε έχει γεμίσει με απέραντη ευτυχία τους γονείς της αλλά και τα αδέρφια της.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η Ελένη αποφάσισε να μας δείξει το πρόσωπο αυτής αλλά και όλων των παιδιών της την τελευταία της ημέρα στον ALPHA αλλά λίγο πριν συμβεί αυτό όπως θα παρατηρήσετε παρακάτω η μικρή Μαρινούλα ζητούσε σε κάποια στιγμή από τον μπαμπά της να την πάρει αγκαλιά! Ένα γενικό πλάνο πρόδωσε την στιγμή αυτή!

 

Διαβάστε επίσης