Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

Άννα Βίσση: Χωρίς μακιγιάζ στη Μύκονο – Το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα

Ακομπλεξάριστη και όμορφη

Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Βίσση βρέθηκε στη Μύκονο χωρίς καθόλου μακιγιάζ, πόζαρε στο φακό και μας χάρισε φωτογραφίες που αναδείκνυαν το όμορφο πρόσωπό της δίχως φίλτρα.

Το νησί των ανέμων επέλεξε για άλλη μία φορά η Άννα Βίσση, το οποίο φαίνεται να είναι το αγαπημένο της νησί καθώς το επισκέπτεται ενδελεχώς και επανειλημμένα για διάφορους λόγους, άλλες φορές για διακοπές και αναψυχή και άλλες για να εμφανιστεί σε διάφορα μαγαζιά που φιλοξενεί το καταγάλανο νησί.

Η Άννα Βίσση λοιπόν, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μύκονο ενημερώνει τακτικά το προφίλ της στα social media με φωτογραφικό υλικό. Ανάμεσα σε διάφορες φωτογραφίες η αγαπημένη τραγουδίστρια ανήρτησε κάποιες που δεν περιείχαν κανένα φίλτρο, ενώ η ίδια δε φορούσε ούτε ίχνος μακιγιάζ! Παρ’ όλα αυτά η Άννα έλαμπε.

Η φυσική ομορφιά που κρύβει ο καθένας από μας μέσα του βγαίνει στην επιφάνεια και πολλαπλασιάζεται επί εκατό όταν είμαστε ακομπλεξάριστοι και συστήνουμε το φυσικό μας εαυτό. Η Άννα Βίσση είναι μια πολύ όμορφη και κομψή γυναίκα, μέσα και έξω και μας το απέδειξε για άλλη μία φορά!

Άννα Βίσση Διακοπές Μύκονος

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση Μύκονος

 

Διαβάστε επίσης