Site icon Hallocy

Αποκάλυψη – Αυτό είναι το προφίλ του Πρίγκιπα Χάρι στο Instagram

Κι όμως έχει!

Με τα πρώτα κομμάτια του βιβλίου Finding Freedom να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, έγινε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος έχει ένα κρυφό προφίλ στο Instagram προκειμένου να μιλάει με τους στενούς του φίλους.

Ναι κι όμως! Μπορεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να μην μπορούν να έχουν τα δικά τους προφίλ στο Instagram, ωστόσο ο Χάρι δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έκανε έναν δικό του λογαριασμό για πολύ καλό σκοπό.

Αυτό είναι το προφίλ του Χάρι στο Instagram
Σύμφωνα με το βιβλίο “Finding Freedom”, λίγο μετά την γνωριμία του ζευγαριού η ηθοποιός ξεκίνησε να ακολουθεί στον Instagam έναν άγνωστο, μυστηριώδη λογαριασμό με το όνομα @SpikeyMau5, που όπως αποκαλύφθηκε τελικά ανήκε στον πρίγκιπα Χάρι. Το όνομα Spike ήταν ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούνταν για τον Πρίγκιπα Χάρη από τα γραφεία της Scotland Yard ενώ ανάλογο προφίλ με το ίδιο όνομα χρησιμοποιούσες και στο facebook.

Πριν ακόμη γίνει γνωστή η ερωτική σχέση του με την Μέγκαν Μαρκλ, οι δυο τους επικοινωνούσαν από το μυστικό λογαριασμό του Χάρι για να μην γίνονται αντιληπτοί.

Το συγκεκριμένο προφίλ δεν είχε φωτογραφία και σύμφωνα με τα όσα γράφονται μέσα στο βιβλίο ο πρίγκιπας Χάρι, που είναι λάτρης της house μουσικής, εμπνεύστηκε το όνομα από τους αγαπημένους του Djs- DeadMau5.

Exit mobile version