Site icon Hallocy

Αναζητούν Βούλγαρο που βρέθηκε θετικός στον ιό για να μπει σε καραντίνα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, αφού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν πρόσωπο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό. Το πρόσωπο αυτό έφθασε στην Κύπρο από Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για Βούλγαρο που αφίχθηκε στην Κύπρο στις 27 Ιουλίου και υποβλήθηκε σε τεστ στο αεροδρόμιο όπου βρέθηκε θετικός και θα έπρεπε άμεσα να μπει σε καραντίνα όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο έδωσε στις αρχές συγκεκριμένη διεύθυνση όπου θα διέμενε στην Πάφο αλλά μετά από έρευνα της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής.

Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Αστυνομία ο Βούλγαρος έδωσε στις αρχές τηλέφωνο επικοινωνίας ατόμου το οποίο φαίνεται να μην συνεργάζεται και το οποίο θα πρέπει να προχωρήσει σε εργαστηριακό έλεγχο αφού πρόκειται για στενή επαφή του θετικού στον ιό προσώπου. Η Αστυνομία βρίσκεται σε διαδικασία εντοπισμού και των δύο ατόμων.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση αφού οι Αρχές αναζητούσαν και δεύτερο πρόσωπο από την Ινδία ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό το οποίο εντοπίστηκε στην Λεμεσό μετά από έρευνα.

Τα δύο πρόσωπα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα θα πρέπει να μεταφερθούν στο Edem Resort για περιορισμό μέχρι την αρνητικοποίησή τους.

Exit mobile version