Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου

Ανατριχίλα με την ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη

Ρίγη συγκίνησης…

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, θέλησε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης σε όποιον κι αν την είδε!

Ο Κωνσταντίνος έχει δείξει πολλές φορές, πόσο μεγάλη αδυναμία είχε στον μεγάλο του αδερφό. Μέσα από το προφίλ του, μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τον Παντελή Παντελίδη και τις συνοδεύει με τα πιο ξεχωριστά μηνύματα.

Είναι βέβαια αλήθεια, πως πέρα από την αδυναμία που έχει στον αδερφό του ο Κωνσταντίνος, έχει και μεγάλη ομοιότητα μαζί του. Φυσιογνωμικά είναι σχεδόν ίδιοι, έχουν ίδια μαλλιά αλλά το σημαντικότερο, είναι ότι έχουν την ίδια μεγάλη αγάπη για τη μουσική.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μάλιστα πρόσφατα, υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, ακολουθώντας τα βήματα του Παντελή, ενώ είχε ξεκινήσει και αυτός να γράφει μόνος του τα τραγούδια του.

Όταν ανέβασε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία, στην οποία κάθεται στον καναπέ με την κιθάρα του, οι μήνες όλων πήγαν στον Παντελή Παντελίδη και όχι άδικα.

 

Διαβάστε επίσης