Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου

Σε εφαρμογή τα μέτρα για τον κορωνοϊό στη Λεμεσό- Εικόνες από τις απολυμάνσεις

Κατά την έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου της Λεμεσού την Παρασκευή (31/7), συζητήθηκαν τρόποι και μέτρα αντιμετώπισης της διαμορφούμενης κατάστασης με την πανδημία.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του Δήμου Λεμεσού, στα πλαίσια των επιπρόσθετων μέτρων τα οποία ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, έχουν εντατικοποιηθεί οι απολυμάνσεις τόσο δημοτικών και δημοσίων χώρων όσο και χώρων που αποτελούν εστίες μετάδοσης του ιού (π.χ στάσεις λεωφορείων, κάδοι σκυβάλων κ.α).

Επίσης, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης της δημόσιας Υγείας, εξειδικευμένα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν εντατικά τις προληπτικές απολυμάνσεις όλων των παιδότοπων και των πάρκων της πόλης, όπως έκαναν τους προηγούμενους μήνες στους υπόλοιπους χώρους πιθανής διακίνησης του κοινού.

Ο Δήμος Λεμεσού, σύμφωνα με την ανάρτηση, διαβεβαιώνει ότι έχει στη διάθεση του πληθώρα σκευασμάτων, ώστε να γίνονται απρόσκοπτα οι απολυμάνσεις εκεί και όπου απαιτείται και για όσο χρόνο χρειαστεί. Επίσης τονίζεται ότι για τις απολυμάνσεις χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα και αδειούχα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες:

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης