Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου

Πρόστιμο 800 ευρώ στους δύο που έκοβαν βόλτες στην Μαρίνα της Λεμεσού

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για άμεση εκδίκαση, καταχωρήθηκε σήμερα εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 42 και 33 χρόνων υπόθεση παραβάσεων του Νόμου και Διαταγμάτων για την Λοιμοκάθαρση. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους 42χρονο και 33χρονο για την διάπραξη των αδικημάτων και επέβαλε στον κάθε ένα ξεχωριστά ποινή χρηματικού προστίμου, ύψους 800 ευρώ.

Οι 42χρονος και 33χρονος όφειλαν, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, να παραμείνουν για 14 μέρες, σε αυτοπεριορισμό εντός σκάφους που είχε αφιχθεί τις προηγούμενες στη Μαρίνα Λεμεσού. Ωστόσο, κατά την διάρκεια περιπολίας τους, μέλη του Ουλαμού Πρόληψη Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού, γύρω στις 1.30 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, 30 Ιουλίου, έλαβαν πληροφορία ότι τα δύο πρόσωπα παραβίασαν τους όρους αυτοπεριορισμού τους.

Τα μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν εξετάσεις στην περιοχή Μαρίνας Λεμεσού και εξασφαλίστηκε σχετική μαρτυρία ότι οι 42χρονος και 33χρονος είχαν νωρίτερα εξέλθει του σκάφους τους, παραβιάζοντας την Νομοθεσία και Διατάγματα για την Λοιμοκάθαρση. Οι δύο τους εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν την ίδια μέρα από τα μέλη της Αστυνομίας.

Το πρωί της Δευτέρας, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού για άμεση εκδίκαση. Το Δικαστήριο επέβαλε στους 42χρονο και 33χρονο ποινές χρηματικών προστίμων, ύψους 800 ευρώ στον κάθε ένα ξεχωριστά.

sigmalive.com

 

Διαβάστε επίσης