Site icon Hallocy

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το μπαλκόνι του σπιτιού τους έχει ονειρική διακόσμηση

Η παρουσιάστρια θα το έχει διακοσμήσει σίγουρα

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διατηρούν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ενώ δεν ποστάρουν φωτογραφίες τους στα social media. Ωστόσο, όπως είδαμε σε σπάνιο στιγμιότυπο από το σπίτι τους έχουν ονειρική διακόσμηση.

Αυτό που τους αρέσει περισσότερο από όλα είναι να χαλαρώνουν μαζί στο σπίτι τους που το έχουν διακοσμήσει έτσι, ώστε να είναι η αγαπημένη τους “φωλίτσα”.

Τα καλοκαίρια λατρεύουν να κάθονται στο μπαλκόνι τους, που επίσης το έχουν διακοσμήσει απίστευτα. Συγκεκριμένα, όπως είδαμε σε φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχουν μια ονειρική καρέκλα που κυρίως βλέπεις σε παραθαλάσσια μαγαζιά.

Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι που μένει με τον Μιχάλη Χατζηγιάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αγαπημένο τους κατοικίδιο που έχουν σαν παιδί τους.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την αρχή της σχέσης τους είχαν πάριε την απόφαση να μην την εκθέτουν στην τηλεόραση για να την προστατέψουν και όπως φαίνεται τα έχουν καταφέρει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της. Πρωταγωνίστρια της φωτογραφία της, μια γάτα. Η παρουσιάστρια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν αδυναμία στις γάτες.

 

Exit mobile version