Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου

Δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Τι συνέβη;

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μεταφέρει στο κοινό μία δυσάρεστη είδηση που αφορά την ίδια αλλά και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ετεοκλή Παύλου, και συγκεκριμένα το γάμο τους και τη βάφτιση της κόρης τους.

Η όλη συζήτηση ξεκίνησε όταν έπαιξε το σχετικό ρεπορτάζ για τη βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Γιαννιά. Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τις εικόνες και εκείνη τη στιγμή, της ήρθε στο μυαλό η βάφτιση της κόρης της αλλά και ο γάμος της.

Αυτή είναι η δυσάρεστη είδηση για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου
Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου ξεκαθάρισε πως όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα με την εκ νέου εξάπλωση του κορωνοϊού, είναι δύσκολο να γίνει κανονικά το μυστήριο, μιας και ο Ετεοκλής Παύλου έχει πολύ μεγάλο σόι.

«Ωραίες εικόνες αλλά με πιάνει μια θλίψη», είπε στην αρχή η Ελένη Χατζίδου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να την ρωτάει τι θα συμβεί με τον δικό της γάμο με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και την βάφτιση της κόρης τους.

«Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρουμε να κάνουμε, ούτε τον γάμο, ούτε την βάφτιση. Ξέρεις πιο πολύ για την βάφτιση στεναχωριέμαι. Το έχουμε φανταστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους. Ο Ετεοκλής έχει και μεγάλο σόι», αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει: «Έχουμε πει σε 150 άτομα. Εγώ φοβάμαι ακόμα και για τα 10 άτομα. Για το παιδί φοβάμαι και τρία άτομα πλέον είναι επικίνδυνα».

 

Διαβάστε επίσης