Site icon Hallocy

Ελένη Μενεγάκη: Οι “καυτές” πόζες στο φακό του Ματέο Παντζόπουλου – Αρετουσάριστες φωτογραφίες

Οι άγνωστες φωτογραφίες της Ελένης από το 2013

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το πιο όμορφο καλοκαίρι της, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και άγχος. Πριν λίγα λεπτά όμως δεν δημοσίευσε φωτογραφίες από κάποιο φετινό της ταξίδι, αλλά τις “καυτές” πόζες που είχε πάρει σε παραλία της Κρήτης το 2013, στο φωτογραφικό φακό του Ματέο Παντζόπουλου. Οι φωτογραφίες της είναι αρετουσάριστες.

Είναι από τις πιο λαμπερές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, προκαλεί αναστάτωση, ενώ δεν γίνεται να μην πέσουν όλα τα βλέμματα επάνω της. Ακόμη επίσης, μετά την γέννηση των τεσσάρων της παιδιών, έχει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της.

Τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει λάτρης των social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της από το νησί της Άνδρου, αλλά και μέσα από το σπίτι της, με την διακόσμηση να είναι αυτή που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Πριν από λίγες λεπτά η παρουσιάστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της από το 2013, όπου είχε ταξιδέψει για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Ματέο Παντζόπουλο στην πανέμορφη Κρήτη. Εντυπωσιακή και λαμπερή, είχε ποζάρει στο φακό του καλού της, φορώντας το μαγιό της και δείχνοντας μας την πίσω της όψη, η οποία όπως μπορούσε να παρατηρήσουμε δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας.

Αυτές είναι οι αρετουσάριστες “καυτές” πόζες της Ελένης Μενεγάκη στον φακό του Ματέο Παντζόπουλου

 

Exit mobile version