Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

Νεκρός ο άτυχος άντρας που έπεσε από jet ski στη Λεμεσό – Άφαντος ο οδηγός του – Συλλέγει μαρτυρίες η Αστυνομία – Βίντεο

Έχασε την μάχη για την ζωή ο άτυχος 45χρονος, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης σε ενοικιαζόμενο jet ski σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια, 45χρονος με άγνωστα στοιχεία, έπεσε από το jet ski στο νερό και πνίγηκε.

Τα δύο πρόσωπα αναζήτησε ο ιδιοκτήτης του jet ski, καθώς είχε περάσει η προκαθορισμένη ώρα ενοικίασης του θαλάσσιου σπορ.

Ναυαγοσώστες του Ομίλου Λεμεσού εντόπισαν τον άντρα και τον μετέφεραν στη στεριά, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος άντρας στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια θανάτου του άτυχου άντρα, ενώ παράλληλα διεξάγει έρευνα για εντοπισμό του οδηγού του jet ski καθώς διέφυγε από το σημείο όπου έγινε το ατύχημα.

Άφαντος παραμένει ο οδηγός του jet ski στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ο άτυχος 45χρόνος, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο άτομα είχαν νοικιάσει το θαλάσσιο σπορ σε περιοχή της Λεμεσού και κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια ο συνεπιβάτης βρέθηκε στο νερό με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Τα δύο πρόσωπα είχε αναζητήσει ο ιδιοκτήτης του jet ski, καθώς είχε παρέλθει η προκαθορισμένη ώρα ενοικίασης.

Ναυαγοσώστες του Ομίλου Λεμεσού εντόπισαν τον άτυχο άντρα και τον μετέφεραν στην ακτή, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες , ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα στοιχεία των δυο ανδρών, που σύμφωνα με τις καταθέσεις που έλαβε η Αστυνομία, δεν έχουν μέχρι στιγμής εξακριβωθεί, αφού δεν τα είχαν δώσει κατά την ενοικίαση του τζετ σκι, σύμφωνα όμως με την Αστυνομία, φαίνεται να είναι αλλοδαποί.

Η αστυνομία εκτός από την διερεύνηση των αιτίων του τραγικού συμβάντος, διεξάγει έρευνα και για εντοπισμό του οδηγού του jet ski, καθώς διέφυγε από το σημείο όπου έγινε το ατύχημα. Επίσης συλλέγει μαρτυρίες τις οποίες και θα αξιολογήσει, οι οποίες θα είναι καταλυτικές για την πορεία των ερευνών.

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης