Site icon Hallocy

Φόνος Λεύκαρα: Οι πρώτες πληροφορίες της οικογενειακής τραγωδίας

«Πάγωσε» η κοινή γνώμη το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου στην είδηση ότι άνδρας 64 ετών εντοπίστηκε νεκρός σε παράγκα στα Λεύκαρα. Πρωταγωνιστής της τραγωδίας φέρεται να είναι ο γιος του 64χρονος ο οποίος ομολόγησε στις Αρχές ότι σκότωσε τον πατέρα του στις 9 Αυγούστου.

Ο 64χρονος Φρέντερικ Γεώργιος Κλίφορντ και η 7μελής οικογένειά του διέμεναν στα Λεύκαρα τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και το 2001 διέμεναν στην Αγγλία ενώ η σύζυγος του άτυχου άνδρα κατάγεται από την Γερμανία.

Πρώτες πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι η οικογένεια απασχόλησε ξανά τις Αρχές με υποθέσεις βίας στην οικογένεια. Τελευταία υπόθεση φαίνεται πως καταχωρήθηκε το 2018 και αφορούσε οικογενειακές διαφορές. Ο 64χρονος τα τελευταία χρόνια διέμενε στην παράγκα όπου και εντοπίστηκε νεκρός. Ο εν λόγω χώρος απέχει περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι όπου διαμένει η υπόλοιπη οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα νεκρό όταν έλαβαν την πληροφορία ότι ο 64χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής τις τελευταίες 10 μέρες.

Προκαταρκτικά ευρήματα από τη νενομισμένη μεταθανάτια εξέταση δεικνύουν ότι ο άνδρας φέρει πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.

Ο γιος του 64χρονου ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι προμελετημένα σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι στις 9 Αυγούστου, λόγω οικογενειακών διαφορών. Ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Exit mobile version