Site icon Hallocy

Αίθριος αλλά με βροχές ο καιρός – Δείτε τις θερμοκρασίες των επόμενων ημερών

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται σταδιακά από την Παρασκευή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, που σύντομα θα διαλυθούν, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα, στα ορεινά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά, στα νότια παράλια, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί, στα νότια και στα ανατολικά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τα απογεύματα, της Παρασκευής και του Σαββάτου, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά, που την Παρασκευή δυνατό να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί, σ αυτές τις περιοχές, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σημειώσει γενικά άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Exit mobile version