Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου

Ελένη Μενεγάκη: Γύρισε στην Αθήνα χωρίς τον Ματεό Παντζόπουλο

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στην Αθήνα γύρισε η Ελένη Μενεγάκη μετά τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της στην όμορφη Άνδρο, αλλά και την Νάξο. Ωστόσο, το ταξίδι αυτό πραγματοποίησε μόνη της, χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλευρό της. Όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda’s blog του Youwekly.gr.

Η παρουσιάστρια φέτος πέρασε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της και αυτό γιατί δεν είχε άγχος για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που σε λίγες ημέρες ξεκινάει και επίσημα. Μπορεί τέτοια περίοδο τα προηγούμενα χρόνια, ήδη να βρισκόταν στο κανάλι για τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκπομπής της, ωστόσο φέτος συνεχίζει τα μπάνια της στον επίγειο παράδεισο της στα Άχλα.

Στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη, έχουμε δει να έχει αναρτήσει αρκετές στιγμές της από το νησί και να δίνει μια γεύση στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο όμορφα περνάει. Ωστόσο, η τελευταία που πραγματοποίησε προκάλεσε πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, με μια φωτογραφία της η παρουσιάστρια έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν γύρισε στην Αθήνα, καθώς όπως έκανε γνωστό έβαψε τα μαλλιά της και δεν γινόταν να μην επιλέξει την αγαπημένη της εταιρία Loreal.

 

Διαβάστε επίσης