Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Λάρνακα: Ανήλικος έσπασε καραντίνα και πήγε προπόνηση – Συναγερμός σε συμπαίκτες&γονείς

Συναγερμός ξέσπασε ανάμεσα σε παίκτες και γονείς εξαιτίας ανήλικου 16 ετών ο οποίος έσπασε την καραντίνα και πήγε για προπόνηση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο κρατικό ραδιόφωνο ο νεαρός διαγνώσθηκε θετικός στις 7 Αυγούστου με αποτέλεσμα να τεθεί όπως προβλέπεται σε αυτοπεριορισμό.

Ο νεαρός αποδεσμεύτηκε της καραντίνας και έπρεπε να υποβληθεί σε άλλα δυο επαναληπτικά τεστ, όπως προνοείται από το πρωτόκολλο.

Το πρώτο ήταν αρνητικό αλλά το αποτέλεσμα του δεύτερου ήταν θετικό. Το τελευταίο αποτέλεσμα βγήκε 24 Αυγούστου ωστόσο αυτός στις 25 και στις 26 πήγε προπόνηση. Η Αστυνομία έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για ποινική έρευνα. Τόσο οι συμπαίκτες του όσο και ο περίγυρός του τελούν σε συναγερμό αφού θα πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο.

Πρόκειται για ομάδα στην Επαρχία Λάρνακας και αυτή την στιγμή βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό συνολικά 44 συμπαίκτες του ανήλικου και 6 προπονητές. Όλοι θα υποβληθούν σε έλεγχο από το Υπουργείο Υγείας ενώ τίθεται ζήτημα και με το άνοιγμα των σχολείων αφού οι ανήλικοι δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα λόγω της καραντίνας.

Διαβάστε επίσης