Hallocy

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: Μια ανατρεπτική Κυπριακή κωμωδία που έρχεται να σκουντήξει τη δειλία και τους φόβους μας… – Βίντεο – Φωτογραφίες

Το ΡΙΚ φέτος γυρίζει ρόδα.. με το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

Δυναμικά και με μεγάλο ενθουσιασμό άρχισαν τα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΡΙΚ με τίτλο ΄ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ’. Το κανάλι για τη νέα σεζόν προτείνει μια φρέσκια και ανάλαφρη κομεντί της σεναριογράφου Μαρίας Χαραλάμπους σε συνεργασία με την Drama Queen Productions του Πέτρου Σολωμού. 

Ο σειρά δεν διαδραματίζεται σε κάποιο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ παρόλα αυτά ο τίτλος καθορίζει και την υπόθεση εφόσον όπως και στη ζωή έτσι και στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ μπορούν να δημιουργηθούν διάφορα συναισθήματα στο καθένα. Σε άλλους προκαλεί άγχος, φόβο, σε άλλους χαρά, ενθουσιασμό ή πρόκληση.
Η ιστορία διαδραματίζεται στη Κύπρο του σήμερα και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, καθώς τέσσερις νέοι άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, ηλικίας από 25 – 35 ετών καλούνται να συγκατοικήσουν στο ίδιο σπίτι. Χαμηλοί μισθοί, ψηλά ενοίκια, δύσκολες σχέσεις, ανασφάλεια για το μέλλον, είναι κάποιες από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης η οποία τους οδήγησε στην συγκατοίκηση.

Θέλοντας και μη αυτή η συγκατοίκηση επιφυλάσσει εκπλήξεις. θα τους φέρει πιο κοντά, θα δημιουργηθούν φιλίες, έρωτες, ίντριγκες, παρεξηγήσεις και κυρίως ευτράπελα. Και όλα αυτά δοσμένα μέσα από το χιούμορ. Ο κάθε χαρακτήρας κουβαλά τη δική του ιστορία, τα δικά του όρια και τη δική του τρέλα, με αποτέλεσμα κάθε επεισόδιο να είναι και μια καινούρια περιπέτεια για τους χαρακτήρες και για το τηλεθεατή.

Τη σκηνοθεσία ανάλαβε ο Κωνσταντίνος Πατσαλίδης. Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν είναι: Μαριλένη Σταύρου, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Λουκία Μιχαήλ Μουσουλιώτου, Δήμητρα Δημητριάδου, Πάνος Μακρής, Άλκης Χρίστου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Πολυξένη Σάββα, Γιώργος Ευαγόρου, Αθηνά Σάββα, Χρίστος Κυριάκου Παλόδιας.
Η σειρά θα προβάλλεται από 26 Σεπτεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:25.

Exit mobile version