Site icon Hallocy

Φρίκη στη Σουηδία: Βίασαν ανήλικα αγόρια και μετά τα έθαψαν ζωντανά

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φρικιαστική είδηση που έρχεται από την Σουηδία και σχετίζεται με ένα απίστευτο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης. Δυο νεαροί φέρονται να έθαψαν ζωντανά σε νεκροταφείο δύο έφηβα αγόρια αφότου τα βίασαν και τα κακοποίησαν.

Η αποτρόπαια πράξη έλαβε χώρα περίπου στις 11 το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Σόλνα της Σουηδίας. Οι δράστες προσφέρθηκαν να πουλήσουν ναρκωτικά στα παιδιά και όταν αυτά αρνήθηκαν, μεταφέρθηκαν παρά την θέλησή τους σε ένα νεκροταφείο, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, εκεί οι κακοποιοί βίασαν και βασάνισαν τα αγόρια, των οποίων οι ηλικίες δεν έχουν γίνει γνωστές. Στη συνέχεια τα ανάγκασαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να μπουν σε έναν λάκκο, όπου και θάφτηκαν ζωντανά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το πρωί της επόμενης μέρας, ένας περαστικός είδε τα δύο παιδιά και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν το φρικιαστικό θέαμα.

Λίγη ώρα αργότερα, συνέλβαν δύο νεαρούς, ένας 18χρονο και έναν 21χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για απαγωγή, επίθεση, βιασμό και ληστεία. Ένας από τους υπόπτους μάλιστα φορούσε αντικείμενα ενός εκ των δύο θυμάτων κατά την σύλληψή του, αναφέρει η Aftonbladet, ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι.

THETOC.GR

Exit mobile version